BETA

Equip Somhi

Si alguna cosa caracteritza la societat del segle XXI és la immediatesa. Els avenços tecnològics de les darreres dècades han accelerat la transmissió de la informació i han aparegut nous mitjans i canals pels quals difondre continguts.

És essencial tenir capacitat per fer arribar els missatges i continguts a l’audiència desitjada de la manera més ràpida possible i en un format adient per a cada canal. No només perquè la tecnologia ho permet sinó també perquè és el que la societat reclama.

Aquest projecte neix per donar resposta a la nova realitat i aglutinar en una sola plataforma tot el contingut, actualment dispers, que elaboren i creen els menorquins. Posem en valor el talent insular.

Somhi? 

Somhi.

PERE BAGUR

Periodista. Comunicador de llarga experiència en mitjans locals i autonòmics. En els darrers25 anys ha dirigit emissores de ràdio, productores i canals de televisió, compaginant aquestes tasques professionals amb la locució publicitària, la presentació de programes i l’assessorament en comunicació corporativa.

Convençut del valor de la proximitat.

NARCÍS COLOMER

Enginyer Tècnic en Telecomunicacions, especialitzat en Imatge i So, a més de Tècnic Superior en So. Ha treballat tant en coordinació com en realització de tot tipus d’esdeveniments audiovisuals, des de música en directe fins a televisió, cinema i ràdio.

Apassionat de l’emprenedoria i l’audiovisual.

JORDI FÀBREGUES

Tècnic amb 33 anys d’experiència en ràdio i televisió a nivell local, autonòmic i nacional. Realitzador en un programa de ràdio d’àmbit nacional guardonat amb PremiOndas 1998. Emprenedor al ParcBit Menorca.

Emprant la música per comunicar.

Benvingut de nou!

Inicieu la sessió al vostre compte a continuació

Crear un nou compte!

Empleneu els formularis següents per registrar-vos

Recupereu la vostra contrasenya

Introduïu el vostre nom d'usuari o adreça de correu electrònic per restablir la contrasenya.

Afegir nova Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?